Tropica Dance Studio

Tropica Dance Studio

Beskrivelse af klubben

Tropica Dance Studio stiftet i 2019 er en af de mest innovative danseskoler i Aarhus og er førende inden for de sydamerikanske, afrikanske og mere eksotiske dansestilarter. Her kan du finde de fleste subgenrer inden for dansens og bevægelsens mangfoldige univers. Tropica er stedet, hvor vi lader os inspirere af andre kulturer og baggrunde, og hvor forskellige folkefærd mødes for at hygge i vores cafe over en friskbrygget kop cafélatte, espresso eller for at nyde et glas vin og danse under duften af sydlandsk stemning. Vi brænder for at give vores subgenrer en vis autenticitet, og vi arbejder kun med håndplukkede instruktører, som er nogle af de bedste på markedet inden for disse subgenrer. Derfor er vores instruktører også engelsktalende. Vi tilbyder både pardans og dans uden partner, og vi arbejder løbende på at udvikle eller videreudvikle nye spændende dansegenrer.

Et andet vigtigt koncept hos Tropica Dance Studio er vores sociale danseevents, som netop er skabt til at bringe danseliv til smilets by.

Kunne du godt tænkte dig at leje en sal? Evt. til events, workshops eller noget helt trejde, så tilbyder Tropica Dance Studio et lokale som du/I kan leje. Ønsker du at booke danseundervisning til et polterabend, eller drømmer I om at lære brudevalsen til jeres kommende bryllup.

By

DK-8260 Viby Jylland

Mail

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon

+45 60 22 57 33

Adresse

Damagervej 10, 8260 Viby J