Sådan FB-markedsfører du dit salsaprojekt

Sådan FB-markedsfører du dit salsaprojekt

Blogindlæg - Salsablog

Anvend fanpage - ikke dig egen konto
For at få succes med et salsaprojekt er det vigtigt, at benytte facebook(FB) rigtigt og offensivt. At afholde salsaevents uden effektiv anvendelse af FB i 2016 er vist et totalt no-go.
Slå altid dit salsa-event eller projekt op i en fanpage/fanside, ikke i en gruppe og ikke i dit personlige navn/konto. Hvis du ikke har en fanpage så opret een med et godt navn.
Jeg hjælper gerne med udvikling af et godt navn. Jeg er gudfar til flere danseprojekter blandt andet SalsaStars i Oslo, FunkyMoves i Århus, NewMoves, LatinMoves, CPHSwing, CPHdance, Malecon, DanceInterAction, DanceSation, DanseHavn, SocialClub.
Når du har oprettet eventet(fx et dansekursus eller en dansefest) i fansiden inviterer du alle dine salsa-venner til eventet.
Linket(URLen) til fansiden kan forkortes så der ikke indgår et langt nummer i linket, dog kræves der ofte over ca. 25 likes for at udføre den operation. Jeg giver gerne råd om dette.
Du skal både have en gruppe og en fanside
For at kunne markedsføre et salsaprojekt mest effektivt kræves også at du har en facebook-gruppe. I gruppen kan du poste/dele dine events fra fansiden.
Slå billeder op på fansiden - ikke i gruppen og ikke på din personlige konto
Slå altid dine billedegallerier op i din fanside, ikke i din gruppe og ikke på din personlige konto. Del herefter galleriet i dine gruppe.
Interne grupper
Herefter kan du også oprette en intern gruppe for personer som deltager i dit salsaprojekt. Og evt også en gruppe for instruktører og taxadansere.
Anvend venligst ikke lutter kapitaler på facebook. Det bliver meget tungt at læse facebookopslag med masser af store bogstaver, og det bliver for skrigende.
Hvad nu hvis man ikke har facebook?
Dansere som ikke har oprettet en profil på FB har mulighed for at læse meget FB-indhold alligevel. De kan bare ikke kommentere og de kan ikke tilmelde sig events.
VH Carsten Thrane
25. april 2016