Copenhagen Salsa

Copenhagen Salsa

Beskrivelse af klubben

CphSalsa er Danmarks førende formidler af 100% økologisk Salsa, Son, Bolero, Bachata og Merengue.
Økologisk står her for autentisk, sjov, legende og selvunderholdende social pardans fra Caribien, dansenes og musikgenrernes vugge.
Vi underviser ikke, som andre danseskoler, i unaturlige og uvedkommende elementer fra cabaret og showdans eller med selvopfundne og dysfunktionelle danseteknikker, fordi man mangler detailviden om dansenes oprindelige konstruktion.
De danse CphSalsa underviser er de originale sociale pardanse, der i oprindelseslandene, Cuba og Den Dominikanske Republik, igennem mange årtier er udviklet og tilpasset til det essentielle formål, at generere stærke sociale og mentale oplevelser med andre mennesker.
De er ikke opvisningsdanse, danseteater eller danse til selviscenesættelse.
De caribiske pardanse er danseoplevelser, der er baseret på en ideologi om funktionel fysiologisk interaktion, hvor slutmålet er, at gøre to for hinanden kendte eller ukendte personer, i stand til at smelte sammen i et sanseligt og homogent flow på dansegulvet.
Det er det, der er ideologien bag samtlige caribiske pardanse og også det, der er CphSalsa's målsætning at videreformidle til de, der måtte være interesseret i at lære at danse socialt med naturlig ynde og med optimalt flow.
 
Frank E has 20+ years of experience within Caribbean social dances and have a large and detailed knowledge about Cuban Salsa, Cuban Son, Dominican Bachata and Dominican Merengue

Instruktører og frivillige

Frank Eddelien

By

Frederiksberg

Mail

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon

42 59 95 24

Adresse

Helgesvej 13

Stilarter og region

Region Hovedstaden, Bachata, Cubansk