Qualityliving

Qualityliving

Beskrivelse af klubben

Kropsglæde giver selvglæde & selvglæde giver livsglæde. Det handler om dans. Troen på dansens effekt på os mennesker i form af øget kropsligt og psykisk selvværd, berigende livsglæde og deraf øget livskvalitet på vidunderlig vis. Dans er nemlig at bruge sanserne, at komme væk fra hovedet og ned i kroppen, at give sig hen og at være i nuet. Det er nærvær, nydelse og vitalitet. Det er leg, spontanitet og plads til at være. At være i kraft af den du er og ikke, hvad du er. Dans er de enkle livsbekræftende værdier i en hektisk tid.

Ladies’ Salsa er 100 % fokus på kvinden, På hendes bevægelser og på hendes leg i dansen. Det danses foran et spejl. Alene og ikke i par. Ladies’ Salsa er befriende livsglæde. Det er også teknik, kropsbevidsthed, styling, improvisation, trin, kvindelighed, hoved/krop-balance, kvindemoves, selvværd, selvtillid, sjov, leg, flirt, nydelse og overskud i dansen. Vi danser cubansk salsastil med inspiration fra andre salsastilarter samt cha-cha-cha, mambo, son, rumba, samba, tango og jazz.

Dans, livskvalitet, kvindelighed, selvværd, leg og nydelse er uafhængigt af alder. Aldersgruppen på vores hold og workshops er derfor fra ca. 20-65 år. Det kræver ikke særligt udstyr at være med. Bare noget tøj du kan svede og have det godt i. Desuden et par sneakers, som ikke er for klodsede

By

Østerbro

Mail

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon

+45 60 61 35 26

Stilarter og region

Region Hovedstaden, Ladystyling